fbpx

1:1 Coaching

Een coach is wat mij betreft een gids. Iemand die jouw bekrachtigd in de persoon die je bent en die jou helpt navigeren op jouw pad. 

Deze elementen staan centraal in mijn coaching. Door alle ruis en verplichtingen in onze maatschappij kan je soms jouw pad of het contact met jezelf verliezen. Je weet niet meer wat je precies voelt, wat je wilt of loopt ergens in vast. Ik wil je graag helpen dat contact terug te vinden, zodat je je weer goed voelt. Zodat je in jouw kracht staat. Zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. 

Coachingstraject

Soms zijn er momenten in je leven waarop je even niet weet welke kant je op zal gaan. Je staat als het ware op een kruispunt in je leven. Dit kan op het gebied van carrière zijn maar ook op het gebied van relaties of gezondheid. Op zo’n moment kan een coach-sessie erg fijn zijn. Het geeft je nieuwe inzichten, handvatten en verdieping. 

Tijdens een coach-traject begeleid ik je met vraagstukken in jouw leven op dit moment. Dat kan zijn op het gebied van carrière: ‘wat wil ik nou in mijn leven’ of andere carrière vraagstukken. Misschien wil je minder negatief denken, lekkerder in je vel zitten, meer energie, fijnere relaties, vol in jouw kracht staan etc. Maar ook bij een burn-out of andere uitdagende situaties kun je met coaching sterker uit je situatie komen. Ik werk veelal met vrouwen en met verschillende thema’s: een betere balans in werk-privé, carrière vraagstukken, relationeel, moederschap, stress etc. Alles waardoor je ‘uit balans’ kunt raken. 

Holistisch Coach
Wat mijn manier van coaching uniek maakt is enerzijds mijn praktische en nuchtere ervaring vanuit het bedrijfsleven en anderzijds mijn sterk ontwikkelde intuïtie waarmee ik kan in-tunen op dat wat bij jou speelt én door de ‘bull-shit’ heen kan prikken. De manier waarop ik jou begeleid wordt ‘holistisch’ genoemd. Ik kijk naar jou als totaal wezen; fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel én spiritueel. Jij als geheel. Samen herstellen we de balans. Ik begeleid je terug naar jouw kern, om vanuit daar sterke stappen vooruit te kunnen zetten.

Ik werk met pakketten. Ieder pakket heeft zijn eigen focus. Het ene pakket is meer praktisch in gesteld, het andere meer systemisch of energetisch. Afhankelijk van jouw vraagstuk en/ of behoefte kiezen we een passend pakket.  Alle tools die ik je geef zijn praktisch en nuchter ingestoken, zodat het te combineren is met je dagelijks leven. We gaan niet eindeloos terug naar het verleden, maar focussen ons op wat er nú speelt en waar jij naartoe wilt in de toekomst én hoe je daar komt.

"I will help you remember who you are and why you are here"

Wat past bij jou?

Losse Sessie

In deze sessie krijg je helderheid over het patroon waarin je vastloopt, wat jouw valkuil is én waar jouw kracht ligt. We kijken hoe jij jouw kracht in kunt zetten om verder te komen in deze fase van groei. We werken vooral op een praktisch level en je krijgt praktische handvatten.  

Na deze sessie voel je je je bekrachtigd en gemotiveerd om nieuwe stappen te zetten en verder te groeien. 

 

€125,00

excl.btw

Package: Inner Bliss

Met dit traject werk je aan een duurzame transformatie. In 4 maanden gaan we samen de diepte in, zodat jij de shift kan maken die je nodig hebt. Naast dat we kijken waar jouw kracht ligt gaan we een niveau dieper waar we energetisch en systemisch werk doen. Juist op deze diepere lagen kunnen we patronen doorbreken zodat jij sterker op je plek komt te staan en weet wat je wilt.

Na deze sessies voel je dat er iets veranderd is. Je hebt patronen & belemmerende blokkades doorbroken. Dingen lijken weer te ‘stromen’ in je leven. Nieuwe kansen doen zich voor. Je hebt nieuwe inzichten opgedaan, voelt je lichter en sterker op je plek staan.

€450,00

excl.btw

Day-Retreat: Inner Guidance

Dit is een heel bijzondere dag waarin ik je 1:1 begeleid op een prachtige locatie in de natuur. Tijdens deze dag gaan we contact maken met jouw intuïtie en innerlijk weten. Je komt dus helemaal uit je dagelijkse bezigheden en patronen en krijgt antwoorden, richting en heldere stappen vanuit de verbinding met jezelf. 

Na deze dag voel je je relaxed en vol vertrouwen en heb je een helder stappenplan voor de rest van het jaar. 

€750,00

excl.btw

Wil je een gratis intake plannen of wil je meer informatie? Stuur me een berichtje, dan neem ik contact met je op.