fbpx

Werk met Mij

Volg je mijn onlinecursus ‘Leven als een Yogini’?

Dan ben ik beschikbaar voor 1:1 coaching voor al je vragen of onduidelijkheden die tijdens het programma naar boven komen. Denk aan vragen over je leefstijl, jouw carrière, over ademhaling, over fysieke yogaoefeningen, maar ook over je gedachten en hoe je bijvoorbeeld een meditatie practise op kunt bouwen. Dit kan on- of offline, net waar jouw behoefte ligt.

Coachingstraject

Per januari 2021 start ik 1:1 coachingstrajecten. Dit zijn langere trajecten waarin ik je begeleid met vraagstukken in jouw leven op dit moment. Denk aan vraagstukken als: ‘wat wil ik nou in mijn leven’, carrière vraagstukken, (bewuste) keuzes maken, een waardevol en bezield leven creëren, ownership over de koers van jouw leven, vol in jouw kracht staan, het volgen van je hart etc. Alles voor meer balans fysiek en mentaal.

Holistisch Coachen
Ik kijk naar jouw totaal plaatje; fysiek, mentaal, energetisch, emotioneel en spiritueel en afhankelijk daarvan maken we een passend programma. Alles is heel praktisch en nuchter ingestoken, zodat het te combineren is met je dagelijks leven. We gaan niet eindeloos terug naar het verleden, maar focussen ons op wat er nú speelt en waar we naartoe willen in de toekomst.

Ik reik je heel veel tools om thuis te komen bij de stilte in jezelf om vanuit die plek jouw meest authentieke zelf te mogen zijn.

“I will help you
remember
who you are”

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

12-15 april 2021

Spring Retreat!

Ga je mee Ontspannen & Opbloeien
na een lange, donkere winter?