fbpx

The Circle of Life

The Circle of Life is een online-retreat én coachings-programma waarin we je uitnodigen tot Reflectie & Selfcare. Wat je kunt verwachten:

  • 3 online-bijeenkomsten met o.a. meditatie, visualisatie, zachte beweging en eigentijdse rituelen
  • Verbinding met jouw intuïtie, wensen en verlangens
  • In 3 maanden bewust doorlopen van jouw eigen groeiproces
  • Krachtige begeleiding en tools om zowel jouw eigen ritme, rust en energie te (her)vinden als jouw persoonlijke doelen handen en voeten te geven
  • Een veilige ruimte die plek biedt aan alles wat er in jou leeft
  • Een community waarin je met andere deelnemers samen op loopt

‘The Circle of Life’ is als een retreat. Je trekt je (maandelijks) even terug uit je dagelijkse beslommeringen. Om te verbinden met jezelf. Om thuis te komen. Om te reflecteren & op te laden en vanuit die plek weer naar buiten te treden. Heel bewust. Zaadjes te planten en voeding te geven aan dat wat er in jouw borrelt. Een stem te geven aan dat wat er in jou speelt. Om te (leren) luisteren naar jouw hart en te leven vanuit jouw pure essentie.

Ieder seizoen vormt een nieuwe circle waarin we delen, integreren en inspireren. Elke maand komen we samen om jouw intenties en natuurlijke ritme kracht bij te zetten. We maken gebruik van embodied movement, yoga, meditatie, rituelen en creatieve oefeningen. Hierbij betrekken we de natuurlijke cyclus van het jaar en de kracht en inspiratie die iedere fase van groei ons te bieden heeft. Zo hou je voeling met jezelf en jouw wensen voor 2021.3

❍ 4 Circles per jaar 

❍ Deelnemen aan 1 of meerdere Circles 

❍ In verbinding met de seizoenen en de maan

❍ Met embodied movement, yoga, meditatie, visualisatie en eigentijdse rituelen,

De tweede cirkel

april ❍ mei ❍ juni

voeden – vertrouwen – manifesteren

De lente markeert een nieuw begin. We geven ruimte aan nieuwe inspiratie, staan stil bij de zaadjes die we hebben geplant en nog willen planten en de voeding en het vertrouwen die ons groeiproces nodig heeft.

Deze bestaat uit 3 online sessies met o.a. yoga, meditatie, verstilling, rituelen en ruimte om te delen. In totaal is er plek voor 12 deelnemers.

De online sessies zijn via zoom en kun je vanuit je eigen huis bijwonen.  We beginnen om 20.00 en eindigen tussen 21.30 – 22.00.

Data Online sessies:

  • zondag 25 april
  • zondag 30 mei
  • zaterdag 19 juni

Investering:

€60 incl. btw (3 bijeenkomsten)

Naast de online sessies heb je toegang tot een online omgeving waar je de sessies en extra oefeningen terug kunt vinden.

Mocht je behoefte hebben aan extra 1:1 guidance dan is daar mogelijk toe.

Testimonials