fbpx

The Circle of Life

The Circle of Life is een holistic coachings-programma waarin we je uitnodigen tot Reflectie & Selfcare.

‘The Circle of Life’ is als een retreat. Je trekt je (maandelijks) even terug uit je dagelijkse beslommeringen. Om te verbinden met jezelf. Om thuis te komen. Om te reflecteren & op te laden en vanuit die plek weer naar buiten te treden. Heel bewust. Zaadjes te planten en voeding te geven aan dat wat er in jouw borrelt. Een stem te geven aan dat wat er in jou speelt. Om te (leren) luisteren naar jouw hart en te leven vanuit jouw pure essentie.

Ieder seizoen vormt een nieuwe circle waarin we delen, integreren en inspireren. Elke maand komen we samen om jouw intenties en natuurlijke ritme kracht bij te zetten. We maken gebruik van embodied movement, yoga, meditatie, rituelen en creatieve oefeningen. Hierbij betrekken we de natuurlijke cyclus van het jaar en de kracht en inspiratie die iedere fase van groei ons te bieden heeft. Zo hou je voeling met jezelf en jouw wensen voor 2021.

❍ 4 Circles per jaar 

❍ Deelnemen aan 1 of meerdere Circles 

❍ Per Circle 3 maandelijkse online mini-retreats

❍ 2 Een-op-een coaching sessies per Circle (1x met Helene, 1 x met Kirsten)

❍ Met embodied movement, yoga, meditatie, visualisatie en eigentijdse rituelen, in verbinding met de seizoenen en de maan