fbpx
23-25 juni 2023

Summer Solstice Retreat!

domburg

Ga je mee ontspannen, vieren en genieten?

Een luxe & compleet verzorgde break. Kom maximaal tot rust en doe nieuwe energie & inspiratie op om jouw unieke zelf te zijn en om jouw plek in te nemen. Want dan ben jij op je krachtigst!

Ultieme ontspanning en nieuwe inspiratie

Even helemaal uit je dagelijks leven stappen. Alle rollen loslaten om tot jezelf te komen en helemaal op te laden. Vooral in deze tijd, waarin de buitenwereld aan ons trekt en we van alles kunnen en moeten, kan het uitdagend zijn om ontspanningsmomenten voor jezelf te creëren. Nu, meer dan ooit, is het belangrijk om stilte op te zoeken. Want stilte heb je nodig om tot rust te komen. Disconnect to connect. En vanuit die rust en ruimte, ontstaat nieuwe inspiratie en energie. 

Als gecertificeerde en ervaren coaches & docenten, bieden we je met veel plezier een laagdrempelige en veilige manier om verschillende vormen van yoga en meditatie te ervaren die rust en ruimte in je hoofd en lijf creëren. Laat je meenemen op deze ontdekkingsreis, waarbij niks hoeft, maar alles mag. Een ware ‘treat’ voor jezelf.

Connect to Nature

We geven dit retreat speciaal rondom de langste dag van het jaar (summer solstice), zodat het zonlicht dat de natuur met volle kracht doet bloeien, ook onze innerlijke natuur doet opbloeien.

Door wat afstand te nemen van je dagelijks leven, zie je helderder hoe alles wat je hebt meegemaakt jou heeft doen groeien en heeft gemaakt waar je nu staat. Je ervaart waar er nog blokkades zijn als uitnodiging voor groei. Je laat los wat jou niet meer dient en tegelijkertijd vier je waar nu al staat. Je wordt uitgenodigd om helemaal jouw plek in te gaan nemen!

We ervaren de zomer, voelen de aarde met onze voeten in de branding, laten de wind ons hoofd leegmaken en zien hoe gevoelens als golven aanspoelen en zich weer terugtrekken. Waardoor je innerlijke kalmte en vrijheid kan ervaren.
We creëren magische momenten om bewust stil te staan bij wie en wat je al bent én hoe jouw nieuwe seizoen van volle bloei eruit kan zien.

Ervaar fijne yoga en meditatie (voor iedereen toegankelijk), systemisch werk, mooie rituelen, heerlijk (vegetarisch) eten, uitwaaien op het strand, zweten in de sauna, zwemmen, lezen in de zon, koffiedrinken in Domburg. Het kan allemaal…….

Opladen, rust en inspiratie om tot jezelf te komen en vanuit die plek je mooiste jij te zijn, voor jezelf en je omgeving. Dat vinden wij geen overbodige luxe, maar noodzakelijk voor een leven in balans.

Programma

Vrijdag

Vrijdag einde middag (tussen 17-18) kom je aan in het fijne landhuis. Je hebt rustig de tijd om wat te drinken te pakken, je spullen om te ruimen en het huis en de omgeving te ontdekken. We openen het weekend gezamelijk tijdens het dinner. Na de maaltijd hebben we een fijne, zachte yogasessie (restorative) om te landen in je lichaam en in het weekend. 

Zaterdag

De vroege vogels zouden zaterdagochtend een stiltewandeling naar het strand kunnen maken. Rond 9.00 staat het ontbijt klaar. Na het ontbijt faciliteren we een mooie meditatie/ visualisatie waarin je contact maakt met jezelf en met dat wat erin jou leeft. Daarna is er een mogelijkheid om een opstelling bij te wonen. Dat kan als vraag inbrenger of als representant. Tijdens de opstelling zullen we een familiesysteem opstellen (van de vraaginbrenger). Het systeem zal een thema of een blokkade laten zien en we gaan kijken of er een helende beweging gemaakt kan worden. Ook voor de representanten en andere aanwezigen is het vaak een thema wat speelt en kan een opstelling heel helend werken. Een opstelling kan heel goed werken om volledig jouw plek in te gaan nemen. 

Na de lunch heb je zelf de ruimte om te doen waar jij zin in hebt. In de namiddag zal er een verstilde yoga & healing-sessie gegeven worden om letterlijk en figuurlijk ruimte te maken in het lichaam (yin) en in de avond doen we een mooi ritueel omtrent de zomer zonnewende

Zondag

Zondag staat in het teken van vieren. 

Zondagochtend beginnen we met een fijne, zachte yoga-flow. Na het ontbijt kun je een fijne meditatie bijwonen. In de na-middag (+/-15:00) sluiten we het weekend, pakken onze spullen en gaan we weer huiswaarts. 

Alles in het programma is optioneel. Jij bepaalt zelf waar je wel en/of niet aan meedoet. Alles is goed. Je bent er voor jezelf.  

Ook is er ruimte voor een verdiepende 1:1 sessie

NB: dit is geen stilte-retreat maar er zullen wel momenten zijn in stilte en met verstilde sfeer. 

Dit is hoe Annemiek het heeft ervaren:

“Dit retreat was echt een supercadeau aan mezelf. Helene en Ernestine zijn zulke leuke en lieve hosts. Ze organiseren het met veel liefde en aandacht voor details: sfeer, muziek, gedichten, eten, locatie en het programma waarbij je veel vrijheid krijgt om je eigen goddelijke gang te gaan. Alleen zit het programma zo goed in elkaar dat je eigenlijk gewoon alles mee wilt doen.

Helene geeft met veel passie yogales en Ernestine richt zich op meditatie, mindfulness, stiltewandelingen en healing. Het volle maanritueel was heel bijzonder om mee te maken. En hun voorstel om je mobiel uit te laten drie dagen lang was echt zooo fijn. Helemaal zen en vol nieuwe energie ben je na dit retreat, gun jezelf dit! “

Ultimate Quality Time

Locatie

Deze retreat vindt plaats bij Yogabee, een modern en sfeervol verbouwd landhuis vlakbij Domburg. Yogabee is van alle gemakken voorzien: een grote leefkeuken, gezellige woonkamer, een privé yogastudio, verwarmd binnenzwembad en sauna. 

De sfeervolle tweepersoonskamers hebben allemaal eenpersoons boxprings en de meeste kamers hebben een eigen badkamer. 

   Vanaf de locatie kun je naar het strand wandelen en ook Domburg zelf is op loopafstand. We beginnen vrijdag einde middag en sluiten zondagmiddag af. 

Inclusief

Schermafbeelding 2022-04-04 om 12.14.49
IMG_6885
anna-pelzer-IGfIGP5ONV0-unsplash
Schermafbeelding 2022-04-04 om 12.15.43

Gedeelde slaapkamer met gedeelde badkamer

€550,00 pp
incl. btw

Gedeelde slaapkamer met eigen badkamer

€575,00 pp
incl. btw

Gedeelde slaapkamer met eigen badkamer met bad

€595,00 pp
incl. btw

Boekingen

Boekingen lopen via de site & administratie van Ernestine Numan 

Prijzen & Kamers

Bovengenoemde prijzen zijn per persoon, op basis van een gedeelde twee-persoonskamer, inclusief btw. Alle kamers zijn heerlijk licht en ruim en hebben fijne hotel-kwaliteit boxsprings en beddengoed. Samen met je kamergenoot deel je een badkamer.

Zie je er tegenop je kamer te delen?  Weet dat er genoeg ruimte is in en om het huis om je terug te trekken. Iedereen komt voor hetzelfde doel, wat het makkelijk maakt je eigen ding te doen. 

Extra

De ervaring leert dat er tijdens een retraite vaak behoefte ontstaat voor een extra 1:1 sessie. Een 1:1 Treat is precies datgene wat jouw retreat een extra boost kan geven. Het maakt los wat los mag komen en geeft meer ruimte, inzicht en/of lichtheid. Wij bieden het volgende aan:

  • 1:1 Holistic Coaching met Helene. We checken-in met wat er bij jou speelt en waar je tegenaan loopt. D.m.v. systemisch werk of een reading brengen we jouw blokkade in beeld en kijken we of we een helende beweging kunnen maken, waardoor jij weer in je kracht komt te staan.  
  • 1: 1 Energy Treat met Ernestine. Met energy healing (reiki/rigpa) en, op verzoek, een reading,  kun je meer ruimte, een diepe ontspanning, diepgaand inzicht of een transformatief moment ervaren. Ook geef ik je tools voor thuis, afgestemd op jouw situatie.

Ter plekke te boeken voor de retreatprijs van €49

Annulatie

Overweeg of je een annuleringsverzekering af wilt sluiten. 

Bij annulatie geldt het volgende:
Annuleer je binnen 0-4 wkn vantevoren, dan kunnen we zo kort vantevoren geen refund geven, tenzij we iemand anders vinden om jouw plek op te vullen. Annuleer je 4-8 wkn vantevoren, dan krijg je 50% van je investering terug.
Annuleer je binnen 8-12 wkn vantevoren, dan krijg je 75% van je investering terug.
Annuleer je binnen 12-16 wkn vantevoren, dan krijg je 100% van je investering terug.

Mocht de retreat van overheidswege niet door gaan, restitueren wij het bedrag -€15,00 administratiekosten.

Facilitators

Dit retreat wordt begeleid door Ernestine Numan & Helene Bruins. Beide zeer ervaren facilitators, docenten en coaches. 

Schermafbeelding 2023-02-17 om 15.43.48
De locatie