fbpx
13-15 mei 2022

Spring Retreat!

Ga je mee Ontspannen & Opbloeien
na een lange, donkere winter?

Zin in een Break, waarin je helemaal verwend wordt, zodat je maximaal tot rust kunt komen om vol nieuwe energie een frisse start te maken?

Ultieme ontspanning en Me-Time

Wij, Ernestine & Helene, weten dat je soms stilte nodig hebt om tot rust te komen. Helemaal in deze tijd, waarin we door Corona veel thuis zitten en het uitdagend kan zijn om ontspanningsmomenten voor jezelf te creëren.

Als gecertificeerde en ervaren docenten in verschillende vormen van yoga en meditatie, bieden we je met veel plezier een laagdrempelige en veilige manier om verschillende vormen van yoga en meditatie te ervaren die rust en ruimte in je hoofd en lijf creëren. Laat je meenemen op deze ontdekkingsreis, waarbij niks hoeft, maar alles mag. Een ware ‘treat’ voor jezelf.

Geïnspireerd door de cyclus van de natuur en de maan, ervaren we hoe we dat in ons eigen leven kunnen integreren. We creëren magische momenten om bewust stil te staan bij hoe jouw nieuwe seizoen eruit kan zien!

Ontdek verschillende stijlen van yoga & meditatie en ervaar wat deze voor jou kunnen betekenen. (Voor ieder niveau toegankelijk!)

Opladen, rust en inspiratie om tot jezelf te komen en vanuit die plek je mooiste jij te zijn, voor jezelf en je omgeving. Dat vinden wij geen overbodige luxe, maar noodzakelijk voor een leven in balans.

Dit is hoe Annemiek het heeft ervaren:

“Dit retreat was echt een supercadeau aan mezelf. Helene en Ernestine zijn zulke leuke en lieve hosts. Ze organiseren het met veel liefde en aandacht voor details: sfeer, muziek, gedichten, eten, locatie en het programma waarbij je veel vrijheid krijgt om je eigen goddelijke gang te gaan. Alleen zit het programma zo goed in elkaar dat je eigenlijk gewoon alles mee wilt doen.

Helene geeft met veel passie yogales en Ernestine richt zich op meditatie, mindfulness, stiltewandelingen en healing. Het volle maanritueel was heel bijzonder om mee te maken. En hun voorstel om je mobiel uit te laten drie dagen lang was echt zooo fijn. Helemaal zen en vol nieuwe energie ben je na dit retreat, gun jezelf dit! “

Extra Quality Time

YES! Deze retreat is doordeweeks, omdat wij het je gunnen extra tijd vrij te maken voor jezelf (1 dag langer dan een weekend) EN je zo wel je weekend behoudt.

Schrijf je nu in

Gedeelde slaapkamer met gedeelde badkamer

€525,00
excl. btw

Gedeelde slaapkamer met eigen badkamer

€550,00
excl. btw

Gedeelde slaapkamer met eigen badkamer met bad

€575,00
excl. btw

Extra

De ervaring leert dat er tijdens een retraite vaak behoefte ontstaat voor een extra 1:1 sessie. Een 1:1 Treat is precies datgene wat jouw retreat een extra boost kan geven. Het maakt los wat los mag komen en geeft meer ruimte en lichtheid. Wij bieden het volgende aan:

  • 1:1 Holistic Coaching met Helene. We checken-in met wat er bij jou speelt en creëren ruimte om te laten zijn wat er mag zijn. Dit kan d.m.v. reflectie, reiki, ademhaling, yoga of een ontspanningsoefening. Net waar de behoefte ligt. 
  • 1: 1 Energy Treat met Ernestine. Met meditatie, visualisatie en energy healing (reiki/rigpa) kun je meer ruimte, een diepe ontspanning en meer flow ervaren. Ook geef ik je tools voor thuis, afgestemd op jouw situatie.

Ter plekke te boeken voor de retreatprijs van 39,00.

Corona

Mocht de retreat van overheidswege niet door kunnen gaan, restitueren wij het volledige bedrag. Indien jij zelf annuleert (buiten deze maatregel), kunnen we geen refund geven (tenzij wij iemand anders hebben om jouw plekje op te vullen). 

De locatie