fbpx
12-15 april 2021

Spring Retreat!

Ga je mee Ontspannen & Opbloeien
na een lange, donkere winter?

Zin in een Break, waarin je helemaal verwend wordt, zodat je maximaal tot rust kunt komen om vol nieuwe energie een frisse start te maken?

Ultieme ontspanning en Me-Time

Wij, Ernestine & Helene, weten dat je soms stilte nodig hebt om tot rust te komen. Als gecertificeerde en ervaren docenten in verschillende vormen van yoga en meditatie, bieden we je met veel plezier een laagdrempelige en veilige manier om verschillende stijlen te ervaren die rust en ruimte in je hoofd en lijf creëren. Laat je meenemen op deze ontdekkingsreis, waarbij niks hoeft, maar alles mag. Een ware ‘treat’ voor jezelf.

Geïnspireerd door de cyclus van de natuur en de maan, ervaren we hoe we dat in ons eigen leven kunnen integreren. We creëren magische momenten om bewust stil te staan bij hoe jouw nieuwe seizoen eruit kan zien!

Ontdek verschillende stijlen van yoga & meditatie en ervaar wat deze voor jou kunnen betekenen. (Voor ieder niveau toegankelijk!)

Opladen, rust en inspiratie om tot jezelf te komen en vanuit die plek je mooiste jij te zijn, voor jezelf en je omgeving. Dat vinden wij geen overbodige luxe, maar noodzakelijk voor een leven in balans.

Dit is hoe Annemiek het heeft ervaren:

“Dit retreat was echt een supercadeau aan mezelf. Helene en Ernestine zijn zulke leuke en lieve hosts. Ze organiseren het met veel liefde en aandacht voor details: sfeer, muziek, gedichten, eten, locatie en het programma waarbij je veel vrijheid krijgt om je eigen goddelijke gang te gaan. Alleen zit het programma zo goed in elkaar dat je eigenlijk gewoon alles mee wilt doen.

Helene geeft met veel passie yogales en Ernestine richt zich op meditatie, mindfulness, stiltewandelingen en healing. Het volle maanritueel was heel bijzonder om mee te maken. En hun voorstel om je mobiel uit te laten drie dagen lang was echt zooo fijn. Helemaal zen en vol nieuwe energie ben je na dit retreat, gun jezelf dit! “

Extra Quality Time

YES! Deze retreat is doordeweeks, omdat wij het je gunnen extra tijd vrij te maken voor jezelf (1 dag langer dan een weekend) EN je zo wel je weekend behoudt.

Smart (early) Bird!

April is natuurlijk heel ver weg. Maar de tijd vliegt en agenda’s zijn snel gevuld. Juist hierom stimuleren we je deze quality time te reserveren. Boek je voor 31 januari, dan krijg je 50,-€ korting.

Ga je mee de
lente
vieren?

Mail naar helene@helenebruins.nl (vrijblijvend!) voor meer info of vul onderstaand formulier in. 

De locatie