fbpx


2 januari 2022

New Year's Retreat

Vision 2022

Dé retreat om jouw koers te bepalen voor 2022

Deze speciale dag staat in het teken van het nieuwe jaar. 

Er start een nieuwe fase van groei en we gebruiken de energie van de eerste nieuwe maan van 2022 om onze intenties te zetten en onze wensen vorm te geven. 

Reflectie & Inspiratie

2 januari 2022 staat in het teken van de winter. De winter is de tijd van verstilling, reflectie en rust. We gebruiken deze energie om te reflecteren en ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Door middel van yoga, meditatie en visualisatie maak je contact met jouw lichaam & innerlijk weten. Vanuit die plek gaan we invoelen en ga jij je wensen voor 2022 visueel maken. Dit alles zorgt voor een krachtig begin van je nieuwe jaar, waarin jíj de koers bepaalt. 

Dit is een volledig verzorgde, luxe dag op de prachtige locatie van De Hoorneboeg. We beginnen om 9.30 met het programma (met o.a. zachte yoga). Tussen de middag wordt er een heerlijke vegetarische lunch geserveerd (Bij de Tuinman). Hierna is er vrije tijd en heb je de mogelijkheid voor een wandeling over de prachtige Hilversumse hei. In de namiddag verbind jij je met jouw wensen en verlangens en maak je deze visueel d.m.v. jouw eigen visionboard voor 2022. We eindigen deze mooie dag om 17:00 om vol nieuwe energie en inspiratie weer naar huis te gaan. 

Dit retreat is voor jou als je:

Een dag in rust en stilte om nieuwe energie en inspiratie op te doen

Extra 1:1 Coachsessie

Bijzonder aan deze retreat is dat er een 1:1 coach-sessie aan verbonden is. Een paar weken na de retreat heb je een 1:1 coach-call. In deze coach-sessie reflecteren we op de dag, de thema’s en op de dingen die je nog wat meer aandacht zou willen geven of hetgeen je tegenhoudt. Je houdt voeling met de koers die je hebt uitgezet. 

€175,00

excl. btw

Locatie

Deze mooie dag zal plaatsvinden op de Hoorneboeg, op de Hilversumse Heide. Hier hebben we een prachtige en fijne accommodatie met een huiselijke sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Er zijn grote ramen met veel daglicht waardoor je echt het gevoel hebt in de natuur te zijn.

Eten en Drinken

Tussen de middag wordt er een heerlijke, vegetarische lunch geserveerd. Daarnaast zal er de hele dag koffie, thee, water en gezonde snacks voor je klaarstaan. Met allergieën kan rekening gehouden worden. 

Corona

Mocht de retreat van overheidswege niet door kunnen gaan, restitueren wij het volledige bedrag (-10% administratiekosten). Indien jij zelf annuleert (buiten deze maatregel om), kunnen we geen refund geven (tenzij iemand anders jouw plekje op kan vullen). 

Je hebt geen QR-code nodig om deze dag bij te kunnen wonen. 

De locatie