fbpx

Heb jij controle over je gedachten
of
hebben je gedachten controle over jou?

Herken je dit?

Wist je dat de mens zo’n 60-70.000 gedachten per dag heeft? En het merendeel daarvan (zo’n 80%) komt iedere dag opnieuw terug. Ook is het merendeel van je gedachten (70%) negatief, gebaseerd op angst. Vroeger, toen de mens nog jager was, was dat handig, om continu op je hoede te zijn, maar vandaag de dag is dat natuurlijk helemaal niet meer nodig. Toch werkt ons systeem nog steeds zo en is het verstand voornamelijk druk met het voorkomen van dingen die potentieel mis zouden kunnen gaan. Het ego wil jou met name behoeden voor emotionele pijn als afwijzing en eenzaamheid. 

Meditatie is een tool die je helpt om je uit de identificatie met je ego of je gedachten te brengen. Het helpt je om jezelf terug in alignment te brengen met jezelf en te leven vanuit liefde en vertrouwen i.p.v. uit angst en controle.

Meditatie is een tool die je helpt om je uit de identificatie met je ego of je gedachten te brengen. Het helpt je om jezelf terug in alignment te brengen met jezelf en te leven vanuit liefde en vertrouwen i.p.v. uit angst en controle.

Regelmatig de stilte opzoeken om gewoon ‘te zijn’ helpt je om je uit de identificatie te trekken en helpt je om je eigen gedachten patronen te observeren.

Disconnect to connect.
Hoe zou het zijn als je je...

Om dit samen te ervaren heb ik een heel mooi mindfulness & meditatie pakket samengesteld: Mind your Mind.

Deze minicursus bestaat uit een introductievideo, theorie en een werkboek waarin ik uitleg over hoe de mind werkt en wat meditatie en mindfulness nou precies is.

Ik geef je praktische oefeningen om mee aan de slag te gaan en je krijgt 2 ingesproken meditaties (audiobestanden).

Nu speciale prijs €17!
(ipv €27,-)

Vooral om jou over die drempel te trekken. Want je gedachten zeggen waarschijnlijk, ‘nee dit heb ik niet nodig’. Maar diep vanbinnen weet je dat dit weleens heel goed voor jou zou kunnen zijn.

Wat heb je te verliezen? Het leven kan alleen maar mooier worden!

Go get it.

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Subtotaal
Mind your Mind  × 1 17,00
Subtotaal 17,00
Belasting 3,57
Totaal 20,57
  • Kies je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.