fbpx
Wil jij weer stralen, plezier hebben in je leven, die relaxte, inspirerende en stralende moeder, partner, collega of ondernemer zijn?!!
Dan is dit voor jou!

Na een dag werken, doe je boodschappen, kook je eten, breng je de kindjes naar bed en plof je na 20.00 uur uitgeput op de bank. Je hebt eigenlijk alles wat je wilt, een fijn huis, lieve partner, kindjes, prima baan, maar toch ontbreekt er iets. Ergens voelt er een gemis. Is dit het nou?

Daardoor zit je vaak moe en uitgeput op de bank.
Terwijl er zoveel dingen zijn die je op zou willen pakken, maar ja wanneer?

En zo ‘doe je maar wat’ om alles draaiende te houden. Maar echt sprankelend voel je je niet. Je mist het plezier en de vrijheid uit je jongere jaren en ook de verbinding die je toen had met vriendinnen. Af en toe drink je een paar wijntjes, maar de dag erna voel je je nooit beter.

Het voelt alsof je opgaat in de massa.

En die baan, ja….. daar loopje steeds tegen dezelfde dingen aan. Die collega die net die promotie voor je wegkaapt. Politiek en andere dingen waar je eigenlijk helemaal geen zin in hebt. En zo zoek je steeds een nieuw project (een nieuw huis, nieuwe job, auto, hobby)

Dat, waarvan je hoopt dat dat het beter zal maken.

Je voelt je regelmatig rusteloos.

I’ve been there.

Na een gebroken relatie en een burn-out wist ik echt niet meer waar ik het moest zoeken. Het voelde alsof ik vast zat in mijn eigen leven. En ik wilde eruit.
Ik wist alleen niet hoe.
Ik probeerde van alles; weer een nieuwe baan, nieuwe relatie, nachten party’en, opzoek naar iets wat ik maar niet kon vinden. En toen? Toen ben ik een reis gestart. Een reis naar mezelf. Letterlijk en figuurlijk. Via yoga, meditatie, boeken, cursussen, healings, de hele rataplan. Van China tot India, om uiteindelijk terug in Nederland alle antwoorden te vinden. De connectie met mezelf.

Remember, You were born to shine...

Dat is je geboorterecht.
Dat is waarom je op aarde bent gekomen
Je bent sterrenstof
Je bent op aarde gekomen om iets bij te dragen
Bij te dragen vanuit jezelf
Vanuit je kern.
Vanuit je essentie.

Dus, wil jij je weer vrij en energiek voelen, van het leven genieten, plezier maken. Een betekenis vol leven lijden waarin je geduldig en liefdevol met je geliefden om kunt gaan?

Leven als een Yogini is een online cursus waarin ik samen met jou de wereld van yoga verken. Het unieke aan dit programma is dat het holistisch is. Dat wil zeggen, we belichten alle facetten van yoga. In een ‘live’ yogales ligt de nadruk meestal alleen op de fysieke oefeningen. Als een work-out. Maar yoga is eigenlijk een work-in. Dus naast het fysieke aspect, behandelen we ook het mentale aspect, de filosofie, de geschiedenis en de lifestyle. Juist hierdoor ga je veel dieper; krijg je meer kennis en perspectief en kun je echt dingen gaan integreren in jouw leven!

Het is een heel compleet programma van 5 modules met o.a. 15 video lessen, 3 meditaties, theorie, werkboeken en je wordt onderdeel van de besloten Instagram groep: Leven als een Yogini, waar ik dagelijks nog veel meer tips en oefeningen deel.

Je ontvangt jouw eigen inloggegevens zodat je waar en wanneer je wilt aan de slag kunt. En je hebt een jaar lang toegang tot alle content. Het is een heel stevig fundament waar je je leven mee verrijkt.

Leven als een Yogini
Na dit programma weet je:
Hoe gaan we dat doen?
Je volgt het Leven als een Yogini programma vanaf je laptop of telefoon, gewoon in je eigen tijd. Je krijg je eigen inlog-gegevens zodat je waar en wanneer jij wilt het programma kunt doorlopen. Je hebt een jaar lang toegang tot alle content
Dit is de deal:

Wat heb je nodig? Een yogamatje & tijd voor jezelf.

Nu speciale lanceringsprijs €59!
(ipv €99,-)

Waarom zou je concessies doen?
Zeg ja tegen jezelf!

Laat jouw lichtje weer stralen.