fbpx
Wil jij weer stralen, plezier hebben in je leven, die relaxte, inspirerende en stralende moeder, partner, collega of ondernemer zijn?!!
Dan is dit voor jou!

Je loopt ergens tegenaan in je leven.  Er is iets concreets gebeurt of er is iets ontstaan, wat niet meer bij je past. Het voelt alsof je niet verder kunt. Er is iets wat jou tegenhoudt, een blokkade. Dat kan iets in je persoonlijke leven zijn of iets werk gerelateerd (of beide). Je hebt het gevoel dat je vastzit en voelt je soms onzeker. 

Je voelt dat er meer in jou zit, maar jouw volle potentieel komt er (nog) niet uit. Je zou meer bij willen dragen. Meer bezieling willen voelen. En je hebt een sterke intuïtie maar durft daar (nog) niet op te varen. 

Je hebt behoefte aan praktische tools, handvatten, inzichten en transformatie om je verder te helpen in deze situatie en je weer sterk en empowered te voelen. 

Remember, You were born to shine...

Dat is je geboorterecht.
Dat is waarom je op aarde bent gekomen
Je bent sterrenstof
Je bent op aarde gekomen om iets bij te dragen
Bij te dragen vanuit jezelf
Vanuit je kern.
Vanuit je essentie.

Wil jij je weer vrij en energiek voelen, van het leven genieten, plezier maken. Een betekenisvol leven leiden waarin je geduldig en liefdevol met je geliefden om kunt gaan?

Inner Bliss is een methode die ik zelf heb ontwikkeld om in 5 maanden een duurzame transformatie door te maken. Het is een unieke combinatie van verschillende elementen waardoor we op meerdere lagen werken en hierdoor echt tot de kern komen. En vanuit die kern kunnen we patronen doorbreken en stappen zetten. 

In 5 maanden gaan we aan de slag met jouw vraagstuk. We kijken waar je tegenaan loopt en waar dat vandaan komt. Je krijgt inzicht in het patroon waar je mee worstelt en samen gaan we dit doorbreken. 

We maken inzichtelijk wat jouw KRACHT is en hoe jij dit in kunt zetten op jouw pad zodat je vanuit die plek sterk en vol VERTROUWEN verder kunt. Je krijgt inzichtelijk waar voor jou de uitdaging ligt om jouw BALANS te bewaken en waar je op je krachtigst bent.

Hierna gaan we meer systemisch werk doen om diepe overtuigingen en blokkades te doorbreken en ruimte te maken voor jouw nieuwe pad. 

Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur en is altijd persoonlijk afgestemd op jou. Daardoor is geen één sessie hetzelfde. 

Omdat we op verschillende lagen werken (energetisch, fysiek en mentaal) is dit een heel krachtig, transformatief en duurzaam traject waarmee jij vol in jouw kracht komt te staan. 

 

Let's find your Inner Bliss
Wat je kunt verwachten
Hoe gaan we dat doen?

Allereerst hebben we een persoonlijke telefonische intake om te kijken wat er speelt, of ik de juiste persoon ben om jou te helpen en om te kijken of er een match is tussen ons. 

Aan de hand van onze intake doe ik jou een persoonlijk voorstel afgestemd op jou. Daarin geef ik aan hoeveel sessies we nodig hebben en waar de sessies plaatsvinden.  

De tools die we o.a. gebruiken:

Dit is voor jou als je écht bereid bent om stappen te gaan zetten en aan te kijken wat er écht speelt. 

Testimonials

Waarom zou je concessies doen?
Zeg ja tegen jezelf!

Go SHine, now is the time