fbpx

Inner Bliss Coaching Oud

Je loopt ergens tegenaan in je leven.  Er is iets concreets gebeurt of er is iets ontstaan, wat niet meer bij je past. Het voelt alsof je niet verder kunt. Er is iets wat jou tegenhoudt, een blokkade. Dat kan iets in je persoonlijke leven zijn of iets werkgerelateerd. Je hebt het gevoel dat je vastzit en voelt je soms onzeker. 

Je voelt dat er meer in jou zit, maar jouw volle potentieel komt er (nog) niet uit. Je zou meer bij willen dragen. Meer bezieling willen voelen. En je hebt een sterke intuïtie maar durft daar (nog) niet op te varen. 

Je hebt behoefte aan praktische tools, handvatten, inzichten en transformatie om je verder te helpen in deze situatie en je weer sterk en empowered te voelen. 

Ik ga jou hierbij helpen!

"Claim back Your Power"

De sessies

In 4 maanden gaan we aan de slag met jouw vraagstuk. We kijken waar je tegenaan loopt en waar dat vandaan komt. Je krijgt inzicht in het patroon waar je mee worstelt en samen gaan we dit doorbreken. 

We maken inzichtelijk wat jouw KRACHT is en hoe jij dit in kunt zetten op jouw pad zodat je vanuit die plek sterk en vol VERTROUWEN verder kunt. Je krijgt inzichtelijk waar voor jou de uitdaging ligt om jouw BALANS te bewaken en waar je op je krachtigst bent.

Hierna gaan we meer systemisch werk doen om diepe overtuigingen en blokkades te doorbreken en ruimte te maken voor jouw nieuwe pad. 

Een sessie duurt gemiddeld anderhalf uur en is altijd persoonlijk afgestemd op jou. Daardoor is geen één sessie hetzelfde. 

Omdat we op verschillende lagen werken (energetisch, fysiek en mentaal) is dit een heel krachtig, transformatief en duurzaam traject waarmee jij vol in jouw kracht komt te staan. 

 

Wat je kunt verwachten

Locatie

De sessies vinden plaats bij Yoga & More in Zeist op de Slotlaan. In overleg is het eventueel mogelijk om een sessie online te doen of op een andere locatie.

Investering (in jezelf)

De prijs voor deze 5 maanden Inner Bliss reis is €450 (excl btw) en is inclusief:

  • Mijn afstemming en voorbereiding op jou
  • Persoonlijk kristal
  • Gebruik materialen
  • Thee, water, koffie
  • Opname van de sessie (optioneel)
Ben je in loondienst? Check bij je werkgever voor een mogelijke vergoeding van kosten voor coaching (zoals bijvoorbeeld bij reïntegratie of bij een persoonlijk ontwikkelingsplan). Werkgevers hebben hier vaak een ‘potje’ voor. 
 
Voor ZZP’ers is de BTW aftrekbaar.

Testimonials