fbpx

Mijn favoriete boeken

Ik was nooit een boekenlezer. Totdat ik voor mijn yoga opleiding een verplichte boekenlijst kreeg. Een wereld ging voor mij open. Een wereld met wijsheden, waarheden, inzichten tips en tools. Onderstaande boeken zijn mijn all-time favorites. Persoonlijk lees ik het liefst de originele versie (dus geen vertaling). Vandaar dat de meeste links naar de Engelstalige versies zijn. Uiteraard zijn ze ook in het Nederlands beschikbaar.

The Spirit and Pratice of Moving Into Stillness

Erich Schiffmann

Prachtig boek met uitleg over ademhaling, energie en vooral heel duidelijke weergave en
beschrijvingen over de yoga asana’s.

Donna Farhi

Alle yoga-essentials heel helder beschreven. Nadruk op de fysieke oefeningen.

Eckhart Tolle

Mijn bijbel. Dit boek heeft mijnleven veranderd. Dit boek heeft mij ‘wakker’ gemaakt. 

Dit boek geeft veel inzichten in wat je wel en niet bent.

Eckhart Tolle

Nogmaals mijn bijbel met heel veel inzichten en wijsheden.

Gabrielle Bernstein

Gebaseerd op de wet van de aantrekking en hoe jij onderdeel bent van een groter geheel. Gabby geeft veel inzichten en oefeningen over hoe jij controle krijgt over je leven en hoe je je dromen waar kunt maken.

Marianne Williamson

Hét boek wat uitgebreid beschrijft dat je in elke situatie de keuze hebt om te leven vanuit angst en tekort, of vanuit liefde en overvloed.

Miguel Ruiz

Geluk en liefde kun je niet van anderen af laten hangen. Geluk en liefde zijn puur en alleen afhankelijk van de relatie die je met jezelf hebt.

Glennon Doyle

Een heel fijn en nuchter boek met korte verhalen die de systemen van de maatschappij blootlegt en laat zien dat jij mag zijn wie jij bent. Vrij.

Je hebt tijd alleen nodig om te ontdekken

wat je gedachten zijn.

-Tove Jansson

Gratis meditatie

Deze gratis meditatie is voor jou, ook als je nog nooit gemediteerd hebt. Plan 10 minuutjes voor jezelf en beluister deze audio (eventueel met oortjes of een hoofdtelefoon voor het beste effect). Blijf na de meditatie nog 2 of 3 minuten in stilte zitten.

Op die manier tune-je-in bij jezelf. 

Vraag de gratis meditatie aan en je ontvangt deze in je mailbox. 

Yoga voor jou

Een perfecte introductie van Yoga die je geheel thuis kunt volgen. Inclusief drie video lessen met mijn tien favoriete oefeningen om de dag mee te starten en af te sluiten.