fbpx
Relax & Renew Retreat
Een dag vol ontspanning, inspiratie en verbinding.

Alles in het leven verloopt in een cyclus. Denk aan de seizoenen, de maan, de menstruatiecyclus etc. Alles heeft een opbouw en een afbouw. Elk onderdeel heeft een functie. Elk onderdeel draagt bij aan het grotere geheel. Zo ook jouw leven. 

4 x per jaar faciliteer ik deze bijzondere retraite-dag: Relax & Renew. Hierbij betrekken we de natuurlijke cyclus van het jaar en de kracht en inspiratie die iedere fase van groei ons te bieden heeft. Zo houd je voeling met jezelf en jouw wensen voor 2022. 

Het is een dag waarin je je terugtrekt (retreat). Terugtrekt uit jouw dagelijkse beslommeringen. Terug naar jezelf. 

Ontspanning, verstilling, zachte bewegingen, rituelen en de natuur nodigen je uit om uit het hoofd te komen en contact te maken met jouw kern, jouw authentieke zelf. 

Als jij behoefte hebt aan:

dan is deze bijzondere retreat
écht iets voor jou!

Relax & Renew

Eén zeer speciale dag waarbij je met behulp van ademwerk, zachte yoga, meditatie en verstilling loskomt uit de dagelijkse realiteit en contact maakt met jezelf. Een interne reis vanuit het hoofd naar het hart. Er is ruimte om te voelen en te ervaren, maar vooral ook om gewoon te zijn en niets te hoeven. Een dag voor jezelf. 

Iedere retreat-dag heeft zijn eigen thema, geïnspireerd door de cyclus van de natuur. In de ochtend beginnen we met o.a. hele fijne, zachte yoga, waardoor je helemaal in je lichaam landt en je verbonden voelt met het moment. 

Tussen de middag wordt er een heerlijke, vegetarische lunch voor ons geserveerd (Bij De Tuinman). Hierna is er mogelijkheid voor een wandeling over de prachtige Hilversumse Hei. 

19 maart werken we met de kracht van de volle maan. We reflecteren op dat wat we gestart zijn en planten (symbolisch) zaadjes voor alles wat we uit willen nodigen in ons leven. 

Iedereen is welkom. Je hoeft geen ervaring met yoga of meditatie te hebben.

Na dit retreat:

Locatie

Deze mooie dag zal plaatsvinden op de Hoorneboeg, op de Hilversumse Heide. Hier hebben we een prachtige, ruime accommodatie met een rustgevende sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Er zijn grote ramen met veel daglicht waardoor je echt het gevoel hebt in de natuur te zijn.

Eten en drinken

Tussen de middag wordt er een heerlijke, vegetarische lunch geserveerd. Daarnaast zal er de hele dag koffie, thee, water en snacks voor je klaarstaan

De investering

De prijs voor deze dag is €140, inclusief:

Annulering

Mocht de retreat niet door kunnen gaan i.v.m. maatregelen vanuit de overheid, dan krijg je je geld terug (met uitzondering van 10% administratiekosten). Annuleer je zelf (om wat voor reden ook) dan kunnen wij geen refund doen (tenzij wij, of jij een vervanger vindt voor jouw plek). 

Over ons

Helene Bruins

Coach, Yogadocent, moeder
Oprichtster De Yogaschool Utrecht
Initiator helenebruins.nl; platform voor yoga & persoonlijke ontwikkeling

Mijn verhaal in het kort:
Ik woonde en werkte voor een grote corporate in China. Naar de maatstaven onze maatschappij had ik het ‘gemaakt’. Toch ontbrak er iets in het leven dat ik zelf had gecreëerd. In Shanghai kwam ik in aanraking met yoga en daarmee is een wereld voor mij open gegaan. De ruimte en lichtheid die ik na een yogales ervaarde in mijn hoofd en mijn lichaam. Het voelde als thuiskomen bij mezelf. 3 jaar later zei ik mijn baan op om me volledig onder te dompelen in de wereld van yoga. Terug in Nederland richtte ik De Yogaschool Utrecht op. 

Met mijn platform bied ik tools en cursussen (on- en offline) voor yoga & meditatie en hoe je deze in je dagelijks leven kunt toepassen. Daarnaast begeleid en stimuleer ik mensen in bewustwording en het leven vanuit je hart.

Want alleen als je connectie maakt met jezelf, als je je eigen huis bewoont, als je kan leven vanuit je hart en niet vanuit je hoofd, dan ga je stralen!

Kirsten van den Berg

 

Coach, trainer en adviseur
Oprichter podiumvoorjehart.nl

Mijn verhaal in het kort:
Via yoga kwam ik op het pad van (zen) meditatie, mindfulness, heartfulness en mediumschap. Stap voor stap gooide ik het roer om; van jurist naar coach, trainer en adviseur. Iedere dag leer ik meer te vertrouwen op mijn gevoel en podium te geven aan mijn hart. En daar moedig ik ook jou graag toe aan.

Ik geloof in een holistische benadering waarbij jouw innerlijke wijsheid voorop staat. Daarbij put ik inspiratie uit verschillende tradities waaronder Sjamanisme, Mindfulness, Positieve Psychologie, Systemisch werk, Gestalt, Yoga en Creatieve therapie.

Vanuit Podium voor je hart bied ik je met heel veel liefde plek, inspiratie en tools om jouw eigen route naar je authentieke zelf te vinden. Zodat ook jij podium kunt geven aan je hart!

Relax & Renew Retreat
Hoorneboeg 5
1213 RE Hilversum