fbpx


28 mei 2022

Boost your Business

Maak van je droom werkelijkheid

Een dag voor jezelf, voor focus, nieuwe inspiratie en tools om werk te maken van jouw dromen.

Boost your Business

Stel je voor dat je een dag hebt, helemaal voor jezelf en jouw business, om plannen uit te werken en nieuwe inspiratie op te doen. Een dag waarin je kunt intappen op wie jij in essentie bent en wat jij vanuit je hart wilt vormgeven. Zodat je (weer) kunt ondernemen vanuit jouw unieke kwaliteiten en een koers kunt varen die bij jou past.

Afhankelijk van waar jij staat met het vormgeven van jouw dromen gaan we aan de slag met jouw visie en missie in kaart brengen, het ontdekken van je ideale klant, zijn-haar verlangens en jouw aanbod en strategie. Een dag waarin jij full focus aan je business (concept) kunt werken. 

Met een kleine groep delen we ons proces en leren we van elkaars ‘best practises’. Je leert hoe je intuïtief productief  kunt werken, krijgt inzicht in waar je kracht ligt, hoe je dat in kunt zetten en wat voor jou het beste werkt. Ook behandelen we een stuk energiemanagement als ZZP’er. Zodat jij kunt leven en werken vanuit je hart en jouw eigen kracht.

Dit retreat is voor jou als je:

Een dag full focus voor jou, je business en je plannen!

Extra Online Group Call

Bijzonder aan deze Boost your Business-dag is dat er een extra online groepssessie aan verbonden is. Een paar weken na de Boost your Business-dag ontmoeten we elkaar weer tijdens een online bijeenkomst. In deze Group-Call reflecteren we op de dag, jouw concept en op wat jij nog nodig hebt om jouw plannen uit te voeren. Zo heb je een extra stok achter de deur om je plannen verder uit te voeren en houdt voeling met de koers die je hebt uitgezet.

€245,00

excl. btw

Locatie

Deze mooie dag zal plaatsvinden op de Hoorneboeg, op de Hilversumse Heide. Hier hebben we een prachtige en fijne accommodatie met een huiselijke sfeer waar je je snel op je gemak voelt. Er zijn grote ramen met veel daglicht waardoor je echt het gevoel hebt in de natuur te zijn.

Eten en Drinken

Tussen de middag wordt er een heerlijke, vegetarische lunch geserveerd. Daarnaast zal er de hele dag koffie, thee, water en gezonde snacks voor je klaarstaan. Met allergieën kan rekening gehouden worden. 

Corona

Mocht de retreat van overheidswege niet door kunnen gaan, restitueren wij het volledige bedrag (-10% administratiekosten). Indien jij zelf annuleert (buiten deze maatregel om), kunnen we geen refund geven (tenzij iemand anders jouw plekje op kan vullen). 

Je hebt geen QR-code nodig om deze dag bij te kunnen wonen. 

De locatie