fbpx
23-25 september 2022

Fall Retreat!

Vertragen, verstillen
en de nazomer vieren!

Een compleet verzorgde break, waarin je mag onthaasten en ont-moeten. Je creëert ruimte in je hoofd en in je lichaam en maakt verbinding met jezelf en de natuur.  

Ultieme ontspanning en Me-Time

Even helemaal uit je dagelijks leven stappen. Alle rollen loslaten om tot jezelf te komen en helemaal op te laden. Vooral in deze tijd, waarin we door Corona veel thuis hebben gezeten en nu het sociale leven weer in volle gang is, kan het uitdagend zijn om ontspanningsmomenten voor jezelf te creëren. Vooral dan is het belangrijk om stilte op te zoeken. Want stilte heb je nodig om tot rust te komen. Disconnect to connect. En vanuit die rust en ruimte, ontstaat nieuwe inspiratie en energie. 

Als gecertificeerde en ervaren docenten in verschillende vormen van yoga en meditatie, bieden we je met veel plezier een laagdrempelige en veilige manier om verschillende vormen van o.a. yoga en meditatie te ervaren die rust en ruimte in je hoofd en lijf creëren. Laat je meenemen op deze ontdekkingsreis, waarbij niks hoeft en alles mag. Een ware ‘treat’ voor jezelf.

Deze ‘Fall-Retreat’ staat in het teken van de herfst-equinox. Dag en nacht zijn even lang. We nemen langzaam afscheid van de zomer en reflecteren wat de zomer ons gebracht heeft. We verbinden met de aarde en creëren magische momenten om onze dankbaarheid te voelen en voor te bereiden op de donkere helft van het jaar. 

Het programma bestaat uit: fijne yoga, meditaties & visualisaties (voor iedereen toegankelijk), heerlijk (vegetarisch) eten, uitwaaien op het strand, zweten in de sauna, zwemmen, lezen in de zon, koffiedrinken in Domburg. Het kan allemaal…….

Opladen, rust en reflectie om tot jezelf te komen en vanuit die plek jouw licht te kunnen stralen. 

Dit retreat is een groot cadeau voor jezelf én jouw omgeving. Want als jij lekker in je vel zit en in jouw kracht staat, kun je er ook beter voor je omgeving zijn. 


Programma

Vrijdag

Vrijdag einde middag (tussen 17-18) kom je aan in het fijne landhuis. Je hebt rustig de tijd om wat te drinken te pakken, je spullen om te ruimen en het huis en de omgeving te ontdekken. We openen het weekend gezamelijk tijdens het dinner. Na de maaltijd hebben we een fijne, zachte yogasessie (restorative) om te landen in je lichaam en in het weekend. 

Zaterdag

De vroege vogels zouden zaterdagochtend een stiltewandeling naar het strand kunnen maken. Rond 9.00 staat het ontbijt klaar. Na het ontbijt faciliteren we een mooie meditatie/ visualisatie waarin je contact maakt met jezelf en met dat wat erin jou leeft. Na de lunch heb je zelf de ruimte om te doen waar jij zin in hebt. In de namiddag zal er een verstilde yoga & healing-sessie gegeven worden om letterlijk en figuurlijk ruimte te maken in het lichaam (yin) en in de avond doen we een voedend ritueel omtrent de vollemaan

Zondag

Zondagochtend beginnen we met een fijne, zachte yoga-flow. Na het ontbijt kun je een meditatie bijwonen. In de na-middag (+/-15:00) sluiten we het weekend, pakken onze spullen en gaan we weer huiswaarts. 

Alles in het programma is optioneel. Jij bepaalt zelf waar jij behoefte aan hebt. 

Ook is er ruimte voor een verdiepende 1:1 sessie

NB: dit is geen stilte-retreat maar er zullen wel momenten zijn in stilte en met verstilde sfeer. 

Testimonial

Dit is hoe Annemiek het heeft ervaren:

“Dit retreat was echt een supercadeau aan mezelf. Helene en Ernestine zijn zulke leuke en lieve hosts. Ze organiseren het met veel liefde en aandacht voor details: sfeer, muziek, gedichten, eten, locatie en het programma waarbij je veel vrijheid krijgt om je eigen goddelijke gang te gaan. Alleen zit het programma zo goed in elkaar dat je eigenlijk gewoon alles mee wilt doen.

Helene geeft met veel passie yogales en Ernestine richt zich op meditatie, mindfulness, stiltewandelingen en healing. Het volle maanritueel was heel bijzonder om mee te maken. En hun voorstel om je mobiel uit te laten drie dagen lang was echt zooo fijn. Helemaal zen en vol nieuwe energie ben je na dit retreat, gun jezelf dit! “

Ultimate Quality Time

Locatie

Deze retreat vindt plaats bij Yogabee, een modern en sfeervol verbouwd landhuis vlakbij Domburg. Yogabee is van alle gemakken voorzien: een grote leefkeuken, gezellige woonkamer, een privé yogastudio, verwarmd binnenzwembad en sauna. 

De sfeervolle tweepersoonskamers hebben allemaal eenpersoons boxprings en de meeste kamers hebben een eigen badkamer. 

   Vanaf de locatie kun je naar het strand wandelen en ook Domburg zelf is op loopafstand. 

Inclusief

Gedeelde slaapkamer met gedeelde badkamer

€525,00
incl. btw

Gedeelde slaapkamer met eigen badkamer

€550,00
incl. btw

Gedeelde slaapkamer met eigen badkamer met bad

€575,00
incl. btw

Prijzen en kamers

Bovengenoemde prijzen zijn per persoon, op basis van een gedeelde twee-persoonskamer, inclusief btw. Alle kamers zijn heerlijk licht en ruim en hebben fijne hotel-kwaliteit boxsprings en beddengoed. Samen met je kamergenoot deel je een badkamer.

Zie je er tegenop je kamer te delen?  Weet dat er genoeg ruimte is in en om het huis om je terug te trekken. Iedereen komt voor hetzelfde doel, wat het makkelijk maakt je eigen ding te doen. 

Extra

De ervaring leert dat er tijdens een retraite vaak behoefte ontstaat voor een extra 1:1 sessie. Een 1:1 Treat is precies datgene wat jouw retreat een extra boost kan geven. Het maakt los wat los mag komen en geeft meer ruimte en lichtheid. Wij bieden het volgende aan:

  • 1:1 Holistic Coaching met Helene. We checken-in met wat er bij jou speelt en creëren ruimte voor wat gezien wil worden. D.m.v. reiki, ademhaling, yoga, ontspanning of een card-reading. Net waar de behoefte ligt. 
  • 1: 1 Energy Treat met Kirsten. Met meditatie, visualisatie en energy healing kun je meer ruimte, een diepe ontspanning en meer flow ervaren. Ook geef ik je tools voor thuis, afgestemd op jouw situatie.

Ter plekke te boeken voor de retreatprijs van €45

Annulatie

Overweeg of je een annuleringsverzekering af wilt sluiten. 

Bij annulatie geldt het volgende:
Annuleer je binnen 0-4 wkn vantevoren, dan kunnen we zo kort vantevoren geen refund geven, tenzij we iemand anders vinden om jouw plek op te vullen. Annuleer je 4-8 wkn vantevoren, dan krijg je 50% van je investering terug.
Annuleer je binnen 8-12 wkn vantevoren, dan krijg je 75% van je investering terug.
Annuleer je binnen 12-16 wkn vantevoren, dan krijg je 100% van je investering terug.

Mocht de retreat van overheidswege niet door gaan, restitueren wij het bedrag -€15,00 administratiekosten.

De locatie