fbpx
1-2 juni 2024

Lente Retreat: Licht op je leven

Buitenplaats de Hoorneboeg
Disconnect to Connect

Tijdens dit 2-daagse retreat stap je even uit je dagelijks leven en mag je alle rollen loslaten die je daarin vervult. Juist in deze tijd waarin de buitenwereld altijd aan ons trekt mogen we ruimte creëren voor onszelf en de stilte opzoeken. Om je opnieuw te verbinden met jezelf en met het leven.

Ruimte om te zijn

We geven dit retreat speciaal. in de lente, het seizoen van de groei.

En zoals alles een intentie draagt, zo ook dit seizoen. De natuur is volledig tot bloei aan het komen.

En ook in ons mensen zijn er dingen aan het ontstaan en rijpen. Maar niet alles is even vruchtbaar. Wat wil er echt door ons heen groeien en wat komt meer vanuit het ego? Wat zijn je diepere intenties en verlangens? 

We gaan dit weekend eerst terug naar de essentie van het zijn. Uit het hoofd, uit je gedachten, uit je patronen. We zakken dieper in de kracht van het zijn, waardoor je rust en betekenis ervaart.
Vervolgens slaan we de brug naar het worden. Wat is er in jou tot bloei aan het komen? 

We gebruiken hierbij de groeikracht van de lente. We vieren het licht en we beschijnen jouw pad.  Zodat je met plezier en vol bezieling verder kunt gaan.

Ervaar fijne yoga en meditatie (voor iedereen toegankelijk),  mooie rituelen, heerlijk (vegetarisch) eten, wandelen over de hei, lezen in de zon, systemisch werk voor wie wil.

Alles mag, niets hoeft!

Opladen, rust en inspiratie om tot jezelf te komen en vanuit die plek je mooiste jij te zijn, voor jezelf en je omgeving. Dat vinden wij geen overbodige luxe, maar noodzakelijk voor een betekenisvol leven.

Programma

Op zaterdag ben je vanaf 9.30 welkom voor koffie en thee op de prachtige locatie van Buitenplaats de Hoorneboeg. Een eeuwenoud landgoed in het bos met kronkelpaadjes, prachtige heide om over te struinen, heerlijke slaaplocaties en een sfeervolle kas als restaurant.

We verzamelen in onze thuisbasis ‘In de Luwte’. Een oud kapelletje dat nu dienst doet als onze yogastudio, met een fijne rustige sfeer.

De eerste dag richten we ons op de kracht van het zijn, door te landen en te ontspannen met yoga en meditatie. Je krijgt ruimte voor reflectie om licht te werpen op je leven. Er is vrije tijd om te dwalen door de natuur, te lezen, schrijven, een mooi avondritueel te beleven en een warm vuurtje.

Op dag 2 belichten we je innerlijke kracht en staan we stil bij de intentie die in je leeft. Hierdoor ervaar je nieuwe energie om die tot bloei te laten komen deze lente, het seizoen van groei.

(Voor dit weekend hoef je geen ervaring te hebben met yoga of meditatie.)

Ultimate Quality Time

Locatie

Dit retreat vindt plaats op het bijzondere landgoed van buitenplaats De Hoorneboeg. Van oudsher een plek voor reflectie en bezinning aan de Hilversumse heide. 

We hebben een aantal geweldige slaapplekken tot onze beschikking. Allen verspreid over het landgoed, met een eigen sfeer en bijzondere ligging. Alle kamers hebben hebben fijne hotel-kwaliteit boxsprings en beddengoed.

Er zijn 3 1-persoonskamers en de rest is gedeeld. Mocht je er tegenop zien om je kamer te delen, weet dan dat er voldoende ruimte is voor jezelf dit weekend, door de verschillende zitplekken die we hebben. Ook scheelt het dat je allemaal voor hetzelfde doel komt, wat het makkelijk maakt je eigen ding te doen.

Inclusief

1-persoonskamer met gedeelde badkamer

€450,00 pp
incl. btw

Gedeelde slaapkamer met eigen bad en douche

€425,00 pp
incl. btw

Gedeelde slaapkamer met gedeelde badkamer

€395,00 pp
incl. btw

Boekingen

Boekingen lopen via de site & administratie van Ernestine Numan 

Facilitators

Dit retreat wordt begeleid door Ernestine Numan & Helene Bruins. Beide zeer ervaren facilitators, docenten en coaches. 

Schermafbeelding 2023-02-17 om 15.43.48
De locatie